Amanta lui Tiger Woods a avortat de doua ori

Sămînţa lui Tiger Woods "trebuia să aiba un pret mare"  deoarece Joslyn Iacov, una dintre amantele lui  Tiger şi star porno, spune ea a fost de două ori insarcinata cu vedeta golfului mondial.Utilizarea de protecţie "nu a fost niciodată o discutie", a spus actrita 34DD într-un interviu pe care l-a dat intr-un importantcotidian de seara . "Niciodată nu ne-am  protejat."
    Joslyn James, 32 ani, care a avut o aventura fierbinte cu Woods 2006 - 2009, a spus ca a pierdut sarcina ,sarcina pe care a avut-o aproximativ în acelaşi timp cu soţia lui Tiger, cand Elin Nordegren, a dat nastere fiicei Sam Alexis în 18 iunie 2007.
    James a spus ca a intrerupt a doua sarcina  tot timpul sarcinii sotiei lui Tiger care a dus la nasterea nasterea la 8 februarie 2009, de fiul lui Woods ", Charlie Axel.
    Woods nu a stiut niciodata despre aceste intamplari. "Eu doar nu am vrut să stric nimic", a declarat James.

Dumnezeu să te binecuvânteze Joslyn James. O multime de femei s-ar fi folosit o sarcină pentru a obţine ceva de la Tiger. Un milion de dolari şi a plăţilor lunare, probabil. Dar nu James. Ea a avut grijă de ea de două ori. Jumătate dintre actorii principali în dreapta Hollywood, acum trebuie să le spuna amantelor, că au multe de invatat de la doamna James Joslyn.

Postare mai nouă Postare mai veche

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...