Valentin Stan e sub orice critica

Cu tot respectul pentru "gasca" de la Sinteza Zilei, Valentin Stan e sub orice critica. In emisiunea de ieri (8 iulie) a intrecut aproape orice limita. Spune la infinit aceeasi idee, ironizarea "ma, bourene" la adresa moderatorului, Mihai Gadea, sunetul din vestitul laptop, ieri mai mult ca niciodata, nu a fost de caltate, ba mai mult a enervat la culme...
Valentin Stan a avut si interventii foarte bune in cadrul emisiunii (cei care urmaresc Sinteza Zilei cred ca sunt de acord cu mine), dar eu cred ca aseara si-a batut joc de toata lumea din platou, dar si de mine, telespectator.

La un moment dat evenimentele au ajuns intr-un punct in care nici Mugur Ciuvica (si el invitat in platou), nici Mihai Gadea nu mai puteau sa tina cursul ideilor, ironiilor, opiniilor alambicate si fara sens ale "omului cu laptop". Il priveau ca pe un copil alintat si obraznic, dar cu multa imaginatie, incercand, de dragul lui, sa para interesati.

De altfel, emisiunea a avut dezvaluiri, subiecte, noi... Dar cand se activa Valentin Stan era un haos total. Daca in alte emisiuni il mai intelegeam, in aceasta m-a enervat, iritat si dezamagit. Omul acesta cu cat are mai putine de spus cu atat tipa mai tare.

Sesizasem de mult ca Badea sau Ciutacu nu mai vin la Sinteza Zilei din cauza lui, insa aseara a reusit de unul singur sa faca din emisiune un fiasco.

El insusi a fost un fiasco total. Din gura lui se intelegeau cuvintele dar nu si ideile, iar din laptop nu se intelegea nimic. Daca vreti sa vedeti macar o parte din emisiunea despre care vorbesc privici aici.

Postare mai nouă Postare mai veche

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...