6 studii despre sex



Ne-am iubit. Ne-am învăţat. Şi am avut unele suspiciuni noastre sexuale confirmat de cercetare ştiinţifică. Iata 6 studii despre sex.
Sexul miroase. Sudoarea unui om miroase diferit atunci când el este excitat - şi femeile pot simti diferenţa între mirosul de sudoare şi cel al problemelor sexuale regulate, conform unui studiu în Journal of Neuroscience.
Retragerea la timp. Într-o lucrare publicată în numărul din iunie al revistei Conception, cercetători au susţinut că retragerea a fost "aproape la fel de eficace ca prezervativul masculin", atunci când e folosita la prevenirea sarcinii (o rată de eşec de 18 la sută, faţă de 17 la sută rată de eşec de prezervative) .
Jocul copiilor. Un studiu de la Universitatea Iowa State a constatat că 25 la sută dintre copii - variind de la vârsta 11 - 16 ani -din gospodăriile cu venituri mici au raporturi sexuale. Media de vârstă a primului act sexual a fost 12.77 ani.
Dureri de creştere. Conform unui studiu de la Universitatea din Torino, prelungitoarele de penis ar putea să funcţioneze - sunt  utilizate pentru a întinde treptat penisului pentru a creşte lungime de  aproape un centimetru.

Urmărirea de placere. Bărbaţii care sunt foarte activi sexual, între 20 si 30 de ani - mai ales cei care se masturbează frecvent - sunt la risc mai mare de cancer de prostată, a declarat cercetatorii de la Universitatea din Nottingham. Scade riscul ca un om de vârstă sa capete boala, cu toate astea nici nivelurile mici de activitate sexuala nu poate sa-l protejeze de boala. 
Colegiul American de Obstetrica si Ginecologie a lansat noile linii directoare pentru proiectii de cancer de col uterin: Femeile ar trebui să aştepte până la vârsta de 21 pentru a face primul consult pap, şi ar trebui să fie verificate la fiecare trei ani (în loc de anual) în cazul în care au o istorie de rezultate normale de testare .

Postare mai nouă Postare mai veche

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...