Unde se poarta centura pantalonilor ?


Modul în care un om poartă pantalonii ne poate dezvălui vârsta lui. Când vine vorba de plasarea turului pantalonilor istoria arată că nu există regula de aur. Acum nu mai trebuie să vezi podoaba capilara pentru a stabili vârsta unui om. Exista un nou mod de a ne da seama cât de in varsta este: Uitaţi-vă la bata pantalonilor lui. Un sondaj de la Debenhams magazin universal  sugerează că centura pantalonilor unui om se ridică şi se încadrează pe tot parcursul vieţii sale. Băieţii tineri pot purta pantaloni pe talia lor naturala, fiind în acelaşi timp îmbrăcati de către părinţii lor, dar în general, acesta nu se întoarce la acest stil,  când  depasesc 20 ani.
Istorie modei arată ca aceasta centura  nu este un  de lucru nou - Creşterea în greutate duce riguros in sus sau in jos turul pantalonilor.
În timpul lui Henry VIII, bărbaţii purtau pantaloni numit "tunuri", a cărui grosime în jurul coapsei a atragea atentia. Primii pantaloni adevarati din Europa de Vest - pantaloons - s-au au fost fabricati cu tesatura de culoare pentru a alungit figura unui om.
Inventia de bretele elastice, în anii 1840 a însemnat că pantalonii au continuat să-si pastreze mersul in sus, cu toate că vestele impiedicau observarea bretelelor.
Dar, chiar şi cu bretele ascunse de ochii curiosi, acest lucru a inaugurat o problemă care continuă până astăzi: Barbatii nu stiu de unde sa poarte pantaloni lor.
Suişuri şi coborâşuri   

"Din punct de vedere istoric, bretelele sunt folosite pentru a ţine pantalonii in timpul mersului", spune Andrew Groves, directorul unui curs de design vestimentar de la Universitatea din Westminster. "Barbatii poarta pantalonii astfel încât să nu le atinga cu adevărat corpul."   La începutul secolului 20, odata cu aparitia de Lounge baggier-costume de stil, talia a scăzut, inaugurandu-se un secol de yo-yoing.
Creşterea în greutate. "După cum moda a accelerat în mod inevitabil sus,  centura s-a mutat în sus şi în jos in functie de sezon", spune Shaun Cole, lector principal în istorie şi cultură, la College din Londra de Moda. În special, "Alexander McQueen's bumsters" (inventatorul pantalonilor scurti)  muzica hip-hop în anii 1980 şi 1990 a influenţat oamenii sa poarte pantaloni  pe solduri lor ... sau chiar mai jos
"Tinerii de astăzi poarta boxeri care se vad cu usurinta dedesubtul pantalonilor", spune domnul Groves. "Ei cred că acestia sunt  [pantaloni lor] în mod normal." Această percepţie a pantalonilor cazuti pe solduti este la rădăcina stilului cool. Dar, conform studiului Debenhams, domnul Cowell, la 50 de ani, este un pic mai batran pentru a purta pantalonii lui acolo. "Doar pare ciudat,", spune domnul Groves. " Moda este de tradiţie, de asemenea. Se impune ca pantalonii fi purtat pe talie "naturale", cea mai ingusta parte a corpului între piept şi şold. Cele mai multe costume sunt concepute pentru O talie naturala sau puţin mai jos, dar jachetele ascund acest fapt. Domnul Cole, spune că forma unui om organism se determină în cazul  vizualizarii taliei lui "" . Bărbaţii care frecventeaza sala de gimnastică şi  de fitness sunt hiper-conştienţi de talia lor naturala. Odata cu creşterea a obezităţii, bărbaţii  nu mai stiu unde sa poarte centura pantalonului,  mai sus sau mai jos de stomac . Aceasta confuzie este, de asemenea, reflectată în sondajul Debenhams ",  cercetare în ceea ce priveste industria de confecţii . Deşi cei mai mulţi bărbaţi ar prefera să stranga centura pe talia lor naturala, sondajul arată că 20% dintre bărbaţii mai în vârstă va ignora forma lor de schimbare a corpului şi poartă pantalonii mai jos de talia lor naturala, mai degrabă, decât cumpere o dimensiune mai mare.  Multi barbati ar putea urma, pur şi simplu indicatiile prietenilor, spune domnul Groves, sau instrucţiunile  unui asistent de magazin. De asemenea, ei pot fi influenţati de moda parintilor si s-o urmeze toata viata. Domnul Groves crede ca neclaritate deciziei asezarii centurii pantalonilor pe silueta va continua la nesfârşit. "Sa vedem persoane in varsta cu turul pantalonilor cazut  nu este plăcut," spune el. "Dar sunt oameni care exagereaza cu pantalonii lor trasi prea sus." Deşi nu există o singură regulă pentru centura în cazul în care un om ar trebui să se decida, domnul Groves ofera un test simplu: "Nu expuneţi şosete sau abdomen." "Atentie la pantalonii care nu acopera cat trebuie din corp" spune el.

Postare mai nouă Postare mai veche

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...