Politici ciudate la McDonald's

Instanta a dat castig de cauza unei angajate a  McDonald's din Ţările de Jos care a gresit  pentru ca a dat unui coleg o bucată de brânză pe un hamburger.
Chelneriţă a fost concediata in martie 2009, dupa ce ea a vândut un hamburger la un co-lucrător care apoi a cerut niste brânza ce a fost asezata pe un hamburgher.
Lanţul alimentar a argumentat ca acest hamburger s-a transformat într-un cheeseburger, şi aşa ea ar fi trebuit să plătesc mai mult.Dar instanta din districtul Leeuwarden a decis un doar un avertisment scris pentru angajata.

"Aceasta este doar o felie de brânză" a comentat instanta Leeuwarden
Profiturile McDonald's  au crescut in ultimul an cu 23%.
McDonald's a fost obligat la plata fostei  angajate a  mai mult de 4200 de euro (5.900 dolari; £ 3660), pentru ultimele cinci luni din contractul său.
Lanţul alimentar, au susţinut că, chelnerita - care a fost angajata la o sucursală în oraşul Lemmer - a spart normele de personal care interzic cadouri libere la familie, prieteni sau colegi.
Dar, instanţa a declarat în hotărârea sa scrisa: "concedierea a fost o masura prea severă. Aceasta este doar o felie de brânză," rapoarte de AFP agentie de stiri.

Postare mai nouă Postare mai veche

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...