Carla Bruni-Sarkozy va aparea pe scena

Prima doamnă a Franţei, Carla Bruni-Sarkozy, va apărea într-un nou film al lui Woody Allen, a cărui turnare va începe în vară la Paris, au informat surse apropiate regizorului, citate de Reuters.

În film vor mai juca vedeta franceză, câştigătoare a premiului Oscar, Marion Cotillard, precum şi Owen Wilson şi Rachel McAdams. Titlul peliculei şi rolul pe care-l va interpreta Bruni-Sarkozy vor fi anunţate probabil în cursul acestei săptămâni. Woody Allen, unul dintre cei mai prolifici cineaşti americani, a spus anul trecut că i-ar plăcea ca fostul model să joace într-un film al său, însă nu avea atunci o poveste potrivită.

Carla Bruni-Sarkozy, 42 de ani, s-a căsătorit cu preşedintele Nicolas Sarkozy în 2008 şi a avut o apariţie scurtă pe marele ecran, în 1994, în pelicula lui Robert Altman 'Pret-a-Porter'. Este şi o cântăreaţă de succes, având la activ mai multe albume. În presa timpului s-a scris despre relaţiile ei cu Eric Clapton şi Mick Jagger.

Allen a făcut aproape un film pe an, începând din 1971, şi a câştigat un premiu Oscar în 1977 pentru 'Annie Hall', cu Diena Keaton.AGERPRES

Postare mai nouă Postare mai veche

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...