Prioritatile lui Dr. HOUSE

Hugh Laurie, interpretul principal din serialul 'Dr House', este căsătorit de 21 de ani. Drumul parcurs de el, potrivit propriilor spuse, a fost oarecum haotic. A trebuit să facă faţă unei depresii, iar performanţele sale actoriceşti i-au tulburat adeseori căsnicia. Laurie vorbeşte pentru prima oară despre combinaţia între carieră şi căsnicie, arată site-ul starnews.be.

Actorul spune că lucrează la Los Angeles, în timp ce soţia sa, Jo, a rămas la Londra. El aseamănă lucrul în televiziune vieţii din marină: 'Peste zece luni pe an eşti de cealaltă parte a lumii.' Hugh Laurie nu se plânge totuşi. 'Există întotdeauna cineva care are mai multe greutăţi decât tine. Din această cauză nu mă plâng deloc de situaţia mea.' Stilul său de viaţă este o alegere asumată. Pentru a oferi stabilitate celor doi copii ai lor, Jo şi Hugh au decis ca aceştia să stea cu mama lor la Londra.

Pe ecranele belgiene începe acum al şaselea sezon al serialului 'Dr House' şi nu sunt semne că se va opri. Hugh Laurie îşi adoră personajul: 'House este un personaj care mă fascinează încă. Cred că face parte din viaţa actorului să iubească personajul pe care-l întruchipează

Postare mai nouă Postare mai veche

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...