Săpun fabricat din rămăşiţele victimelor Holocaustului! Aşa pretinde un butic din Montreal

Poliţia din Montreal analizează în laborator un săpun confiscat de la un comerciant de obiecte de ocazie pentru a stabili dacă acesta a fost fabricat din grăsimea victimelor Holocaustului, aşa cum pretinde vânzătorul, a declarat o purtătoare de cuvânt.
Săpunul, pe care era gravată o svastică, a fost confiscat săptămâna trecută dintr-un butic de pe bulevardul Saint-Laurent după ce organizaţiile evreieşti au depus o plângere.
Rezultatele testelor efectuate în laborator sunt aşteptate în zilele următoare, a declarat purtătoarea de cuvânt a poliţiei.
"Proprietarul magazinului pretinde că săpunul a fost făcut din rămăşiţele victimelor Holocaustului", a declarat ea.
"Am confiscat săpunul şi în prezent este analizat în laborator pentru a verifica dacă este adevărat sau dacă este doar o glumă de prost gust", a adăugat ea.
Potrivit postului public de televiziune, CBC, comerciantul este el însuşi evreu şi susţine că săpunul a fost cumpărat de la un fost combatant. Obiectul era vândut la preţul de 300 de dolari.
Majoritatea specialiştilor în Holocaust resping ipotezele potrivit cărora naziştii ar fi recurs la o producţie industrială de săpun fabricat din rămăşiţele victimelor lagărelor de exterminare, chiar dacă există dovezi că au încercat acest lucru.

Postare mai nouă Postare mai veche

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...