IL ROG DIN SUFLET PE D-L BASESCU SA NU MAI CANDIDEZA

Chiar la vremea aceea, in direct, ma uitam la tv... Il credeam si vorbeam singur: "nu plange basescu, arata-le ca esti tare!!!"Sufeream alaturi de un om pe care il credeam ca ne va scoate din comunismul de pana atunci. M-am bucurat enorm ca a iesit presedinte. Dar omul acesta ne distruge tara. Pe toti ii aud vorbind despre presedinte "basescu!?..de-al nostru, din topor, ce-au astia cu el?"
Mai nu am nimic cu el pentru ca nici el nu are nimic cu noi...
vreau doar ca el si familia lui sa plece de la putere, din Romania, din Univers, pe lumea aialalta, nu ma intereseaza...... Numai sa plece!
Cand ma uit acum cum plange imi vine efectiv, fizic, sa-l bat.



Mai nou ne-o aduce si pe balbaita de fie-sa sa ne vorbeasca noua si in numele nostru. Eu cred ca nu sunt sanatosi oamenii astia...
Traian Basescu, fiicele lui, fratele lui, toti au fost gasiti de presa cu nereguli. Si nereguli mari! Ei n-au nicio treaba. Indruga una si buna:
"AVETI CEVA CU FAMILIA PREZIDENTIALA!". Ne sfideaza pana la Dumnezeu si inapoi. Eu sper din tot sufletul ca acest neam de infractori sa nu mai candideze vreodata in nicio "structurla" de stat. Nu ca ceilalti ar fi mai breji... Dar tu Basescule puteai sa ne faci sa traim bine! Acum traiesc bine doar tu, neamul tau si jigodiile din jurul tau, pe care cam vad ca le elimini una cate una (pentru ca nu-ti mai sunt de folos, nu pentru ca sunt jigodii)




Daca l-as intalni vreodata l-as intreba doar atat : CE MOTIVE ARE SA SE HAHAIE ATATA, MAI ALES CA MANDATUL LA COTROCENI L-A INCEPUT PLANGAND?


CRED CA CINE IL MAI VOTEAZA PE BASESCU TREBUIE JUDECAT PENTRU TRADARE NATIONALA! Atat!

Postare mai nouă Postare mai veche

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...