Au dat un ovul cadou

Clinica de fertilitate britanică Bridge Centre propune clienţilor săi un concurs, pentru a câştiga un ovul, promovându-şi serviciile de selecţie a unui profil pentru un viitor copil. Câştigătorul poate alege un ovul în funcţie de caracteristicile rasiale, origine socială sau educaţia donatoarei, ocolind de facto legislaţia britanică, se arată în ediţia de duminică a cotidianului britanic „Sunday Times”. 
Femeile interesate de inseminare in vitro cu un ovul al unei donatoare americane selectată sunt invitate să participe la un seminar la Londra, organizat de Clinica americană GIVF Fairfax în Virginia, partener al Bridge Centre. Câştigătoarea va beneficia de o fecundare in vitro în SUA, în valoare de 13.000 de lire (14.300 de euro).

Vânzarea pentru profit a ovulelor este interzisă în Marea Britanie, ceea ce face ca donaţiile să fie foarte puţine. Donatoarele trebuie să fie, de asemenea, identificate şi contactate în cazul în care copilul rezultat din ovulul lor ajunge la vârsta de 18 ani. Cu toate acestea, legislaţia americană permite femeilor să îşi vândă ovule, preţul acestora putând ajunge şi la 10.000 de dolari în cazul în care caracteristicile lor sunt considerate bune. Ovulele sunt livrate la clinica GIVF de către donatoare americance, cu vârste între 19 şi 32 de ani, care au avut o educaţie superioară. Fumătoarele şi femeile cu probleme de greutate nu sunt acceptate.

Postare mai nouă Postare mai veche

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...