Ce ciudat gandesc vedetele...!

Vedetele sunt celebre pentru modul în care se îmbracă, dar şi pentru declaraţiile trufaşe pe care le rostesc. 
Un exemplu ar fi cântăreţul Robbie Williams care a spus că „a fost în Take That şi în cel puţin două membre din Spice Girls”. 
Madonna a declarat şi ea că va fi fericită atunci când va fi „la fel de faimoasă ca Dumnezeu”, în timp ce Bono mărturisea în anii ’80 că trupa U2 este menită să fie „una dintre cele cele mai bune trupe”. Sunt câteva dintre declaraţiile scandaloase făcute de muzicieni celebri de-a lungul timpului. Descrisă de numeroase ori drept „una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor”, numită şi „Queen of Pop (Regina Pop-ului)”, Madonna este şi cea mai bine vândută cântăreaţă a secolului XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 200 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie anul trecut, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame. „Sunt cel mai cunoscut homosexual din lume”, a spus Elton John. 
Celebrul cântăreţ britanic în vârstă de 62 de ani a spus: „Cred că Iisus era un bărbat gay plin de compasiune, extrem de inteligent, care înţelegea foarte bine problemele oamenilor”. Alte declaraţii nu mai puţin lipsite de o sinceritate dezarmantă au fost rostite de Kanye West care a declarat: „Sunt numărul unu din lume. Sunt numărul unu din muzică”. 
La Gala MTV Video Music Awards, West a mai spus: „Sunt fericit pentru tine (referindu-se la Taylor Swift), însă Beyonce a avut unul dintre cele mai bune videoclipuri din toate timpurile”. Ulterior Kanye West şi-a cerut scuze pe site-ul personal, dar… afirmaţiile pline de cinism tot rămân. „Îmi pare rău, le cer scuze lui Taylor Swift, fanilor ei şi mamei sale (...). Am greşit când am urcat pe scenă şi i-am stricat acel moment!”.

Postare mai nouă Postare mai veche

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...