Sapunul cu stampila !

Cunoasteti, desigur, recipientele obisnuite pentru sapun lichid – acelea care “scuipa” o cantitate oarecare de sapun atunci cand sunt apasate cu palma pe capac.

Ei bine, americanul John Lynn a inventat un recipient usor imbunatatit, in sensul ca, la apasarea capacului, palma utilizatorului este stampilata cu o bulina rosie care nu se ia decat dupa o spalare temeinica, de 15-20 de secunde.

Lynn spune ca i-a venit aceasta idee urmarind modul foarte superficial in care se spala copiii pe maini. A observat ca multi dintre ei de fapt nu se spala, ci doar isi uda palmele, ca urmare s-a gandit la acest recipient cu stampila, al carui mod de functionare il transforma intr-un fel de jucarie. Un produs ideal pentru copii – distractiv, educativ si sanatos.

Inventatorul spune ca produsul sau poate fi umplut cu orice fel de sapun lichid existent pe piata si ca poate functiona o perioada indelungata, cu conditia sa fie alimentat periodic cu cateva picaturi de cerneala.

Recipientul Squid Soap se vinde foarte bine la preturi cuprinse intre 3,99 si 4,99 $ si Lynn e multumit de afacerea sa.

El da si un sfat: “Cand ai o idee simpla si perfect aplicabila pe piata, cel mai important lucru este sa ti-o protejezi imediat printr-un brevet de inventie. Companiile mari de-abia asteapta sa profite de pe urma neglijentei tale.” (www.squidsoap.com)

Postare mai nouă Postare mai veche

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...